Passie & talent

Passie & Talent is een uniek programma voor leerlingen/studenten om te ‘leren leren’ en voor hun begeleiders om hen bij dit proces te faciliteren. Het programma is geschikt voor alle onderwijssectoren en bestaat uit thema’s als:  samenwerken, communicatie, leren, projectaanpak etc..

Deelnemers werken met deze thema’s volgens een vaste cyclus aan het vergroten van hun inzicht en vaardigheid in ‘leren hoe te leren’, in welke talenten zij van nature hebben  en hoe zij deze  verder kunnen benutten en ontwikkelen. Tegelijkertijd krijgen zij door het volgen van deze cyclus ook inzicht hoe anders dit bij anderen eruit kan zien.

Begeleiders worden specifiek opgeleid om met dit programma te kunnen werken vanuit hun eigen context.
Het programma bestaat uit ondermeer een gecertificeerde opleiding voor begeleiders, een begeleidershandleiding, een studenten/leerlingenwerkboek (portfolio) en een begeleiderskit met ondersteunende materialen.

Passie & Talent is zeer geschikt voor de invulling van het mentoraat, studieloopbaancoaching of andere vormen van leerlingbegeleiding. Voor meer informatie bel of mail met Truus van Putten. Ga hier naar de website www.passieentalent.nl

Download hier de leaflet van Passie & Talent